logo

Laura Ashley er en af verdens mest elskede producenter af mode og boligindretningsprodukter, som med en stolt britisk arv tilbyder mode, designermøbler, belysning, smukke tekstiler, eksklusive tapeter og møbler.

VORES HISTORIE

Året var 1953. Laura og Bernard sad ved køkkenbordet og begyndte at designe stof til deres egne quilttæpper. Inspirationen kom efter en udstilling om traditionelt håndværk på Victoria and Albert Museum. Først producerede de små firkanter med geometriske mønstre, som afspejlede den begrænsede plads i deres lille lejlighed. Det skete på samme tid, som filmen “Prinsessen holder fridag” med Audrey Hepburn havde premiere. Tørklædet, som Audrey Hepburn bar i filmen, blev en stor modetrend. Ægteparret Ashley så en mulighed og begyndte at producere tørklæder. Det varede ikke længe, før de blev solgt i store mængder til butikker, såsom John Lewis og Heals. Sortimentet begyndte at vokse og blev udvidet med viskestykker og dækkeservietter.

laura-ashley

Laura Ashley, one of the world’s best-loved fashion and home furnishings companies, comes from humble beginnings.

I slutningen af 1960’erne blev lange kjoler moderne. Det var kærligheden til den victorianske tidsepoke, der førte til virksomhedens store succes. I 1968 blev den første Laura Ashley butik åbnet i London, South Kensington. I slutningen af 1970’erne var virksomheden vokset kraftigt i forhold til sin spæde begyndelse.

Laura og Bernard flyttede fra Wales til Nordfrankrig i 1979. Inspireret af de nye omgivelser begyndte Laura at fokusere mere på boligindretning og det første boligindretningskatalog blev trykt i 1981. Laura Ashley er i dag et livstilsbrand, med en stor britisk arv, som tilbyder mode, designmøbler, belysning, smukke tekstiler til hjemmet, samt matchende tapeter og tilbehør. I dag finder der mere end 70 Laura Ashley butikker rundt om i verden.

I løbet af sin levetid har Laura Ashley skabt en traditionsrig virksomhed inden for tekstiler, møbler og mode. Laura Ashley har fået storbyens asfalt til at blomstre. Laura Ashley er aldrig forkert, hvad enten det er i byen eller på landet. Tapeter og tekstiler fra Laura Ashley er fortsat elsket og beundret verden over.

Laura Ashley Hotel The Manor launch video